Det praktiske

Kontakt og priser

Jeg har praksis i klinikfællesskabet Psykologerne fra Borggade, som ligger centralt i Aarhus. Der holder bybusser lige udenfor døren, tog og letbane er 5 min. gang derfra og der er flere gode parkerings muligheder (mod betaling) indenfor kort afstand, f.eks. Q-park Aarhus City, Sallings P-hus og Scandinavian Center ved Musikhuset.

Kontaktoplysninger

Psykolog Mette Worm
Psykologerne fra Borggade
Hans Hartvig Seedorff Stræde 3-5
8000 Aarhus C
Cvr.nr. 40 85 39 36
tlf. 42742040
psykolog@metteworm.dk

For tidsbestilling kontakt sekretær Anette Almstrup på info@borgpsyk.dk eller tlf. 86196144
mandag til torsdag kl.9.00-10.45

Priser

Individuel samtale 50 min.  1.010,-
Parsamtale 90 min. 1.975,-
Supervision individuelt 50 min. 1.250,-
Supervision af gruppe (2-3 pers.) pr. 60 min. 1.600,-

Pris efter aftale for undervisning og oplæg

Betaling kan ske via bankoverførsel eller MobilePay.

Tilskud

Vær opmærksom på, at jeg ikke har overenskomst med den offentlige sygesikring og derfor ikke kan tage imod en eventuel henvisning fra lægen.

I mange tilfælde kan du i stedet bruge din sundhedsforsikring eller sundhedsordning. Du kan også undersøge om din arbejdsplads, a-kasse eller fagforening kan yde tilskud.

Er du medlem af Sygeforsikringen “danmark” giver de tilskud til psykologbehandling ud fra en række kriterier, som du kan læse mere om her.

Afbud

Du kan melde afbud ved at kontakte sekretær Anette Almstrup på info@borgpsyk.dk eller tlf. 86196144.
Afbud meldes senest 24 timer før din aftalte tid, så jeg har mulighed for at tilbyde tiden til en anden. Ved for sent afbud eller udeblivelse betales halv pris for konsultationen.

Tavshedspligt og etik

Som autoriseret psykolog og medlem af Dansk Psykolog Forening arbejder jeg under psykologloven. Jeg har tavshedspligt og arbejder ud fra de etiske principper for nordiske psykologer.

Luk menu