Det praktiske

Kontakt og priser

Jeg har praksis i Frederiksgade, som ligger centralt i Aarhus. Der holder bybusser næsten udenfor døren, tog og letbane er 5 min. gang derfra og der er flere gode parkerings muligheder (mod betaling) indenfor kort afstand, f.eks. Q-park Aarhus City, Sallings P-hus og Scandinavian Center ved Musikhuset.

Kontaktoplysninger

Psykolog Mette Worm
Frederiksgade 79, 2.th
8000 Aarhus C
Cvr.nr. 40 85 39 36
psykolog@metteworm.dk

tlf.nr. 42742040

Priser

Individuel samtale 50 min.  1.100,-
Parsamtale 90 min. 1.800,-

Egenterapi for psykologer (autorisation, specialist i psykoterapi) 
Supervision individuelt pr. 60 min. 1.250,-
Supervision af gruppe (2-3 pers.) pr. 60 min. 1.600,-

Pris efter aftale for undervisning og oplæg.

Tilskud

Vær opmærksom på, at jeg ikke har overenskomst med den offentlige sygesikring og derfor ikke kan tage imod en eventuel henvisning fra lægen.

I mange tilfælde kan du i stedet bruge din sundhedsforsikring eller sundhedsordning. Du kan også undersøge om din arbejdsplads, a-kasse eller fagforening kan yde tilskud.

Er du medlem af Sygeforsikringen “danmark” giver de tilskud til psykologbehandling ud fra en række kriterier, som du kan læse mere om her.

Afbud

Du kan melde afbud på psykolog@metteworm.dk eller tlf.nr. 42742040.
Afbud meldes senest 24 timer før din aftalte tid, så jeg har mulighed for at tilbyde tiden til en anden. Ved for sent afbud eller udeblivelse betales fuld pris for konsultationen.
Ved akut opstået sygdom meldes afbud senest kl.8 samme morgen.

Tavshedspligt og etik

Som autoriseret psykolog og medlem af Dansk Psykolog Forening arbejder jeg under psykologloven. Jeg har tavshedspligt og arbejder ud fra de etiske principper for nordiske psykologer.