EMDR

EMDR behandling i Aarhus

Et forløb begynder altid med, at vi sammen undersøger og bliver klogere på, hvad du har brug for at arbejde med i terapien.  Ud fra det vælger jeg den metode der passer bedst til din problemstilling. Nogle gange vil jeg i et forløb skifte mellem de forskellige tilgange.

En af de metoder jeg har arbejdet med i mange år er EMDR. Jeg er akkrediteret EMDR terapeut og har positiv erfaring med at bruge metoden til særligt traumebehandling, men også til en lang række andre problemstillinger.

Om EMDR

EMDR står for “Eye Movement Desensitization and Reprocessing”. Det er en metode der er udviklet til bearbejdning af traumer og terapien hjælper til at mindske det ubehag som kan forstyrre dig i dagligdagen, hvis du har ubehagelige oplevelser med dig. Det er ikke altid man selv er klar over hvor det ubehag (angst, stressfølelse, tristhed etc.) man mærker stammer fra, også her kan EMDR være en hjælpsom metode til at få øje på og bearbejdet årsagen.

EMDR er godkendt og anbefalet af WHO til behandling af PTSD hos både børn og voksne. I Danmark har EMDR foreningen samlet en lang række nyttige informationer om metoden EMDR foreningen

Ud over EMDR arbejder jeg også med Mentaliseringsbaseret Terapi (MBT) og Narrative Exposure Therapy (NET). (Læs mere under terapi og rådgivning)

Er du interesseret i at høre mere, så tag kontakt til mig

psykolog@metteworm.dk

Tlf.nr. 42 74 20 40